Pages

25 Ağustos 2013 Pazar

2 TENCERE KEBABI


Malzemeler:
1/2 kg kuşbaşı et
2 adet domates
2 adet patates
1 adet soğan
1 yemek kaşığı salça
Sıvı yağ
Tuz, karabiber, pul biber

Hazırlanışı:
Kızdırılmış yağda kuşbaşı etleri suyunu çekene kadar pişirin. İnce doğranmış soğanları suyunu çeken etlere ekleyin. Soğanlar yumuşadıktan sonra rendelenmiş domatesi ve salçayı ekleyin. 5-10 dakika karıştırın. 3 su bardağı kaynar su ilave edip hafif hararetli ısıda et yumuşayıncaya kadar pişirin.
Patatesleri küp küp doğrayıp, ete ilave edin. Tuzu ve baharatları ilave edin ve patatesler yumuşayıncaya kadar pişirin.



2 yorum: