25 Ağustos 2013 Pazar
1 TENCERE KEBABI
Malzemeler:
1/2 kg kuşbaşı et
2 adet domates
2 adet patates
1 adet soğan
1 yemek kaşığı salça
Sıvı yağ
Tuz, karabiber, pul biber
Hazırlanışı:
Kızdırılmış yağda kuşbaşı etleri suyunu çekene kadar pişirin. İnce doğranmış soğanları suyunu çeken etlere ekleyin. Soğanlar yumuşadıktan sonra rendelenmiş domatesi ve salçayı ekleyin. 5-10 dakika karıştırın. 3 su bardağı kaynar su ilave edip hafif hararetli ısıda et yumuşayıncaya kadar pişirin.
Patatesleri küp küp doğrayıp, ete ilave edin. Tuzu ve baharatları ilave edin ve patatesler yumuşayıncaya kadar pişirin.
Etiketler:
Et,
Et Yemekleri,
Kebap Çeşitleri,
Patates,
Tencere Kebabı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
hımmm.nefis nefisss.
YanıtlaSil