Malzemeler:
500 gr kemiksiz tavuk eti
Mısır unu
Buğday unu
Galeta unu
2 yumurta
Kekik, zerdaçal, zencefil, karabiber, pul biber, kimyon, tuz
Sıvı yağ
Tavuk etini parmak büyüklüğünde doğrayın. Bir kapta buğday ununu ve mısır ununu karıştırın. İçine baharatları da ekleyip harmanlayın. Yumurtaları ayrı bir kabın içerisinde çırpın.Tavuk parçalarını önce un karışımına sonra yumurtaya en son da galeta ununa batırıp kızgın yağda kızartın. Kızarmış tavukları kağıt havluya aktarıp fazla yağın emilmesini bekleyin. Pilav ve salata ile servi yapabilirsiniz.
Nefis gözüküyor,ellerinize sağlık.
YanıtlaSilTeşekkür ederim.
Silellerinize sağlık. Çıtı çıtır görünüyrolar.
YanıtlaSilTeşekkür ederim.
SilNrmal kzartma gbi olmuyor farkli dmi
YanıtlaSilEvet daha farklı bir tadı oluyor
Sil