Pages

24 Mart 2021 Çarşamba

1 PORTAKALLI KEREVİZ YEMEĞİ

 


Malzemeler:

  • 2 adet kereviz
  • 1 adet soğan
  • 1 adet havuç
  • 1 adet patates
  • 1 su bardağı portakal suyu
  • Zeytinyağı
  • Tuz, şeker
Hazırlanışı:
Yemeklik doğradığınız soğanları zeytinyağında yumuşayıncaya kadar kavurun. O sırada kerevizi, havucu ve patatesi soyup, küp küp doğrayın. Kavrulan soğanları doğranmış kerevizi, havucu ve patatesi ilave edin ve 1 dakika kadar karıştırarak kavurun. 
1 çay kaşığı kadar şekeri, tuzu, portakal suyunu ve sıcak suyu ilave edin ve kapağı kapatın sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Piştikten sonra bir süre yemeği dinlendirin ve servis yapın.




1 yorum:

  1. merhaba ayfer hanım. tarifleriniz çok güzel. ellerinize sağlık. görselleriniz de bir harika. umarım devam edersiniz paylaşmaya..

    YanıtlaSil