Malzemeler:
- 2 adet kereviz
- 1 adet soğan
- 1 adet havuç
- 1 adet patates
- 1 su bardağı portakal suyu
- Zeytinyağı
- Tuz, şeker
Hazırlanışı:
Yemeklik doğradığınız soğanları zeytinyağında yumuşayıncaya kadar kavurun. O sırada kerevizi, havucu ve patatesi soyup, küp küp doğrayın. Kavrulan soğanları doğranmış kerevizi, havucu ve patatesi ilave edin ve 1 dakika kadar karıştırarak kavurun.
1 çay kaşığı kadar şekeri, tuzu, portakal suyunu ve sıcak suyu ilave edin ve kapağı kapatın sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Piştikten sonra bir süre yemeği dinlendirin ve servis yapın.
merhaba ayfer hanım. tarifleriniz çok güzel. ellerinize sağlık. görselleriniz de bir harika. umarım devam edersiniz paylaşmaya..
YanıtlaSil