Pages

8 Ağustos 2020 Cumartesi

0 TAZE FASULYE DONDURUCUDA NASIL SAKLANIR?

 Malzemeler:

  • Yeşil Fasulye
  • Domates
Hazırlanışı:

Fasulyeleri bol su ile yıkayın, ayıklayın ve istediğiniz şekilde doğrayın. Domateslerin kabuklarını soyun ve küp küp doğrayın. Kaynayan suya ayıklanmış fasulyeleri aktarın ve alt üst ederek 5 dakika kaynatın. Başka bir kaba buzlu su koyun. Kevgir yardımı ile fasulyeleri süzün ve buzlu suya koyun. Buzlu suda 3-4 dakika beklettikten sonra suyunu süzün. Doğranmış domatesleri kilitli poşetlere bölüştürün. Üzerlerine fasulyeleri paylaştırın. Havasını çıkartın ve poşetleri kilitleyin. Fazla bekletmeden derin dondurucuya yerleştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder